pl en

A Dangerous Method

Director: David Cronenberg, France, Ireland, UK, Germany, 2011 , 93 min

  • Screenings:
  • MULTIKINO 1>Sun>October 16>21.00 - 22:33 (93min)

A Letter to Momo

Director: Hiroyuki Okiura, Japan, 2011 , 120 min

  • Screenings:
  • MULTIKINO 2>Fri>October 07>21.30 - 23:30 (120min)
  • MULTIKINO 2>Sat>October 08>11.30 - 13:30 (120min)
  • MULTIKINO 3>Mon>October 10>16.15 - 18:15 (120min)

A Man's Story

Director: Varon Bonicos, UK, 2010 , 90 min

  • Screenings:
  • KINOTEKA 7>Sat>October 08>21.30 - 23:00 (90min)
  • KINOTEKA 7>Tue>October 11>19.00 - 20:30 (90min)
  • KINOTEKA 2>Thu>October 13>18.30 - 20:00 (90min)
  • KINOTEKA 2>Fri>October 14>21.00 - 22:30 (90min)

A Matter of Taste

Director: Sally Rowe, USA, 2010 , 68 min

  • Screenings:
  • KINOTEKA 7>Sat>October 08>19.00 - 20:08 (68min)
  • KINOTEKA 2>Mon>October 10>21.00 - 22:08 (68min)
  • KINOTEKA 7>Tue>October 11>14.00 - 15:08 (68min)

A Sky Too Far to See

Director: Norio Enomoto, Japan, 2011 , 99 min

  • Screenings:
  • KINOTEKA 4>Tue>October 11>16.00 - 17:39 (99min)
  • KINOTEKA 4>Thu>October 13>21.00 - 22:39 (99min)
  • KINOTEKA 4>Sun>October 16>11.00 - 12:39 (99min)

A Trip

Director: Nejc Gazvoda, Slovenia, 2011 , 85 min

  • Screenings:
  • MULTIKINO 4>Fri>October 14>14.00 - 15:25 (85min)
  • MULTIKINO 4>Sat>October 15>16.30 - 17:55 (85min)
  • MULTIKINO 3>Sun>October 16>21.15 - 22:40 (85min)

Acting my age / Seniors Rocking / Challenging Impossibility

Director: various, 2011 , 90 min

  • Screenings:
  • KINOTEKA 3>Sun>October 09>18.30 - 20:00 (90min)
  • KINOTEKA 3>Tue>October 11>14.00 - 15:30 (90min)

Alois Nebel

Director: Tomáš Lunák, Czech Republic, Germany, Slovakia, 2011 , 84 min

  • Screenings:
  • MULTIKINO 3>Mon>October 10>21.15 - 22:39 (84min)
  • MULTIKINO 2>Wed>October 12>16.30 - 17:54 (84min)
  • MULTIKINO 2>Sat>October 15>19.00 - 20:24 (84min)

Amnesty

Director: Bujar Alimani, Albania, Greece, France, 2011 , 83 min

  • Screenings:
  • KINOTEKA 3>Sat>October 15>14.00 - 15:23 (83min)
  • KINOTEKA 3>Sun>October 16>21.00 - 22:23 (83min)

Search

Calendar

October 2014

montuewedthfrisatsun
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 39 30 31 1 2

Trailers

more »

Check what's new at Festival

Fest tivi Facebook Twitter

Sponsors and partners